Informatie reizigersadvisering

Informatie Reizigersadvisering

Wie op reis gaat naar het buitenland wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar heersen. Voor een goed advies kunt u bij ons terecht! De adviezen die wij geven zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. 

Bij ieder advies worden de reisbestemming, de duur en omstandigheden van de reis en de individuele gezondheid van de reiziger betrokken. Vaccinaties en antimalariamiddelen geven niet altijd volledige bescherming en hebben soms bijwerkingen. Per reis en per persoon worden de voor- en nadelen van de verschillende maatregelen tegen elkaar afgewogen.

 

Om een passend advies voor u te kunnen maken is het belangrijk dat u ruim voor vertrek het intakeformulier bij ons inlevert. Bij voorkeur minimaal 6 weken voor vertrek. Dit omdat sommige vaccinaties nog onvoldoende werken als ze te kort voor vertrek worden gegeven. 

 

Mocht u heel kort voor aanvang van uw vakantie toch nog advies willen, of heeft u een last minute reis geboekt? Neem dan ook contact op met de praktijk . Ondanks dat een volledige vaccinatie dan wellicht niet meer mogelijk is, kan een gedeeltelijke vaccinatie nog steeds raadzaam zijn!

Wilt u gelijk het webformulier invullen? Klik dan Hier