Peter Ottengraf

Peter Ottengraf

Sinds 2004 is Peter Ottengraf praktijkhouder van deze praktijk in Leidschendam.

Hij heeft Geneeskunde gestudeerd in Maastricht en ook aldaar een gedeelte van de huisartsopleiding gevolgd. Verder is hij opgeleid tot tropenarts, met stages in chirurgie en gynaecologie. Na de opleiding tot huisarts en tropenarts is hij ruim 4 jaar naar Afrika gegaan met zijn vrouw. Hij heeft daar gewerkt en gewoond in Kenia en Ghana.

In 2004 heeft hij deze praktijk overgenomen van zij voorganger dokter Reins. Sinds 2012 is hij als huisartsopleider verbonden aan het LUMC en sinds 2015 opleider van ziekenhuisartsen verbonden aan het HMC. De praktijk is door het opleiden van jonge artsen een moderne en op kennis gedreven praktijk waarbij innovatie en zorg voor mensen samen komen.

Naast praktijkhouder is hij ook lid van verschillende bestuursorganisaties voor huisartsen in de regio Haaglanden. Voor deze werkzaamheden en voor het opleiden van een huisarts is hij soms extra afwezig.

Peter Ottengraf woont in Leidschendam en is vader van 3 kinderen.

 

Speciale belangstelling voor het bewegingsapparaat, kleine chirurgische verrichtingen en advies in reizigersvaccinaties.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend.

positions: Huisarts